О Сајму студентске стручне праксе у јавној управи

Неколико најважнијих информација о Сајму студентске стручне праксе у јавној управи 2022/2023.

О Сајму студентске стручне праксе у јавној управи

Сајам студентске стручне праксе у јавној управи се одржава као online догађај – 9. новембра, са почетком у 10 часова.

Цео догађај се одвија на посебно креираној платформи, у виртуелном простору Народне скупштине Републике Србије. Веома је занимљива и интерактивна и верујемо да ће ти се допасти.

На сајму студенте пет државних универзитета: Универзитета у Београду, Универзитета у Крагујевцу, Универзитета у Нишу, Универзитета у Новом Саду и Државног универзитета у Новом Пазару, очекује понуда од готово 800 места за стручну праксу у више од 50 органа јавне управе.

Презентације органа

На Сајму ћеш бити у прилици да присуствујеш презентацијама свих органа који учествују. Сваки орган ће тог дана имати по 3 полусатна термина у оквиру којих ће се уживо представити студентима и одговарати на њихова питања. Презентације ће се одвијати на штандовима тих органа. Зато је важно да погледаш агенду Сајма, јер се тамо налази сатница са распоредом презентација органа.

Трибине

Поред презентација имаћеш прилику да у неколико конференцијских сала присуствујеш и трибинама на тему стручне праксе и запошљавања у јавној управи. Ту ћеш моћи да сазнаш више о самој стручној пракси, као и како изгледа процес запошљавања у јавној управи и какве све погодности за професионални развој јавна управа нуди својим запосленима. Време ових дискусија такође, можеш пронаћи у агенди Сајма.

Брошура

Припремили смо и брошуру Водич студентске стручне праксе у јавној управи 2022/2023, која садржи најважније информације о свим органима и њиховој понуди стручне праксе, као и информације о томе како пракса изгледа и како се реализује. 

Сајам је прилика да направиш свој први корак ка успешној каријери. Искористи је.

Позови и своје колегинице и колеге да и они искористе ту прилику. 

0 Коментари

Сличне објаве