Сектори за правосуђе и евроинтеграције најпривлачнији студентима

Министарство правде пружа пуну подршку Министарству државне управе и локалне самоуправе у реализацији пројекта какав је Сајам студентске стручне праксе

Сектори за правосуђе и евроинтеграције најпривлачнији студентима

12 студената Правног факултета, посредством Сајма студентске стручне праксе, блиско је сарађивало са запосленима у Министарству правде, на обострано задовољство. Важно је напоменути да су у овој институцији, осим за студенте права, изражена била и потреба за студентима Економског факултета.

 

Студенти који су похађали Студентску стручну праксу показали су изузетну мотивисаност да ближе упознају рад овог министартсва, као и за то да након завршених студија конкуришу и за рад управо у овом органу.

 

Интересовање највећег броја студената било је усмерено за праксу у Сектору за правосуђе, Сектору за европске интеграције, али и у Сектору за међународну правну помоћ.

 

Да студенти на стручној пракси из Министарства правде понесу најлепше утиске потрудиле су се државни секретар Ливија Павићевић и посебни саветник министра Снежана Радановић.

Како саме кажу њихова најјача мотивација била је у томе да младе колеге позитивним искуством на пракси буду охрабрени да и сами једног дана допринесу резултатима рада Министарства.

 

У складу са утврђеним правилима, студентска пракса је евидентирана интерним документима, потписан је и извештај о обављеној пракси, а студенти су добили и потврде којима се и додатно доказује да су обавили студентску стручну праксу.

 

Радујемо се предстојећем Сајму, и упућујемо све похвале организатору, који се потрудио да испрати најновије трендове, како у техничком смислу, тако у и домену људских ресурса!

 

Сличне објаве


Ћаскање