БУДИМО У КОНТАКТУ СВАКОГ ДАНА

Платформа за видео позиве, нова функционалност Виртуелне заједнице и форум за уживо online сусрет студената и органа јавне управе

БУДИМО У КОНТАКТУ СВАКОГ ДАНА

Виртуелна заједница студентска стручна пракса у јавној управи из дана у дан бележи све већи број посета и прегледа, али и значајну заинтерсованост студената за нови циклус стручне праксе у органима јавне управе који отпочиње ових дана.

У жељи да у овом процесу комуникацију студената, универзитета и органа јавне управе учинимо интерактивном и још инклузивнијом, унапредили смо и модернизовали нашу платформу апликациојм за видео позиве.

Овако је то изгледало на тестирању

Уз асистенцију овог алата органи јавне управе и универзитети биће у прилици да организују едукативне састанке, радионице и панеле и студентима пренесу нова знања и драгоцена искуства из праксе.

У плану су и Дани отворених врата како би студенти могли да добију благовремене и релевантне информације о пракси у органима јавне управе. 

 

Овако је то изгледало на тестирању

Поред тога, верујемо да ће подршку бољој комуникацији у Виртуелној заједници студентска стручна пракса у јавној управи допринети нови чет систем, који омогућава студентима, менторима и супервизорима стручне праксе дописивање у реалном времену без обзира где се налазе.

Будимо у контакту сваког дана, а до првог видео кола, пишите нам и дајте предлоге тема о којима желите да говоримо.

Чекамо вас!

0 Коментари

Сличне објаве


Ћаскање