BUDIMO U KONTAKTU SVAKOG DANA

Platforma za video pozive, nova funkcionalnost Virtuelne zajednice i forum za uživo online susret studenata i organa javne uprave

BUDIMO U KONTAKTU SVAKOG DANA

Virtuelna zajednica studentska stručna praksa u javnoj upravi iz dana u dan beleži sve veći broj poseta i pregleda, ali i značajnu zaintersovanost studenata za novi ciklus stručne prakse u organima javne uprave koji otpočinje ovih dana.

U želji da u ovom procesu komunikaciju studenata, univerziteta i organa javne uprave učinimo interaktivnom i još inkluzivnijom, unapredili smo i modernizovali našu platformu aplikaciojm za video pozive.

Ovako je to izgledalo na testiranju

Uz asistenciju ovog alata organi javne uprave i univerziteti biće u prilici da organizuju edukativne sastanke, radionice i panele i studentima prenesu nova znanja i dragocena iskustva iz prakse.

U planu su i Dani otvorenih vrata kako bi studenti mogli da dobiju blagovremene i relevantne informacije o praksi u organima javne uprave. 

 Ovako je to izgledalo na testiranju

 Pored toga, verujemo da će podršku boljoj komunikaciji u Virtuelnoj zajednici studentska stručna praksa u javnoj upravi doprineti novi čet sistem, koji omogućava studentima, mentorima i supervizorima stručne prakse dopisivanje u realnom vremenu bez obzira gde se nalaze.

Budimo u kontaktu svakog dana, a do prvog video kola, pišite nam i dajte predloge tema o kojima želite da govorimo.

Čekamo vas!

0 Komentari

Slične objave


Ćaskanje