ОБУКЕ НАЦИОНАЛНЕ АКАДЕМИЈЕ ЗА ЈАВНУ УПРАВУ ОД САДА ДОСТУПНЕ УЧЕСНИЦИМА СТУДЕНТСКЕ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ

ОБУКЕ НАЦИОНАЛНЕ АКАДЕМИЈЕ ЗА ЈАВНУ УПРАВУ ОД САДА ДОСТУПНЕ УЧЕСНИЦИМА СТУДЕНТСКЕ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ

Као део програма Студентске стручне праксе у јавној управи, од ове академске године ће свим студентима полазницима стручне праксе бити доступне онлајн обуке Националне академије за јавну управу.

Програм обуке ће почети да се спроводи 4. априла 2024. године, када ће бити одржан Уводни вебинар који ће на једном месту окупити студенте – полазнике стручне праксе са свих универзитета учесника овог процеса.

Студентима ће обуке бити доступне 24/7, а пратиће их у свом ритму, самостално онлајн. Након успешног похађања програма обуке, студентима се издају сертификати/потврде о похађању обука.

Обуке ће студентима пружити прилику да ближе упознају систем државне управе, да унапреде вештине које побољшавају запошљивост (јавни наступ и презентација), као и да стекну вештине за модерно пословно доба (асертивно комуницирање, управљање временом и постављање циљева).

Уводни вебинар на коме ће студентима бити представљен Програм обуке и начин похађања ће бити одржан 4. априла у 12 часова, а пријаве се врше путем линка  

УВОДНИ ВЕБИНАР ЗА СТУДЕНТЕ НА ПРАКСИ registration - Webex

0 Коментари

Сличне објаве


Ћаскање