OBUKE NACIONALNE AKADEMIJE ZA JAVNU UPRAVU OD SADA DOSTUPNE UČESNICIMA STUDENTSKE STRUČNE PRAKSE

OBUKE NACIONALNE AKADEMIJE ZA JAVNU UPRAVU OD SADA DOSTUPNE UČESNICIMA STUDENTSKE STRUČNE PRAKSE

Kao deo programa Studentske stručne prakse u javnoj upravi, od ove akademske godine će svim studentima polaznicima stručne prakse biti dostupne onlajn obuke Nacionalne akademije za javnu upravu.

Program obuke će početi da se sprovodi 4. aprila 2024. godine, kada će biti održan Uvodni vebinar koji će na jednom mestu okupiti studente – polaznike stručne prakse sa svih univerziteta učesnika ovog procesa.

Studentima će obuke biti dostupne 24/7, a pratiće ih u svom ritmu, samostalno onlajn. Nakon uspešnog pohađanja programa obuke, studentima se izdaju sertifikati/potvrde o pohađanju obuka.

Obuke će studentima pružiti priliku da bliže upoznaju sistem državne uprave, da unaprede veštine koje poboljšavaju zapošljivost (javni nastup i prezentacija), kao i da steknu veštine za moderno poslovno doba (asertivno komuniciranje, upravljanje vremenom i postavljanje ciljeva).

Uvodni vebinar na kome će studentima biti predstavljen Program obuke i način pohađanja će biti održan 4. aprila u 12 časova, a prijave se vrše putem linka  

UVODNI VEBINAR ZA STUDENTE NA PRAKSI registration - Webex

0 Komentari

Slične objave


Ćaskanje